bg
gb
rom
Изберете вашият език

Модерни мъжки ризи за вашият празник

На вниманието на всички настоящи и бъдещи клиенти, „Виконте ЕООД” предлага богат асортимент от елегантни мъжки ризи с къс ръкав за летният сезон и мъжки ризи за всекидневна употреба за дома и офиса. Пазаруването в нашите магазини е удоволствие за потребителя, защото ние разполагаме с висококачествени, модерни мъжки ризи отговарящи на всички изисквания за стандарт и качество. Спазват се основните правила за избор, а именно – десен, кройка и материя. Нашият съвет е да се насочвате към качествени памучни материи, защото са удобни за носене и позволяват на вашето тяло да диша.

elegantni mazki rizi

Важно условие за да се запази една мъжка риза в добро състояние е да се чете етикета и посочените инструкции за третиране. Не пренебрегвайте десените, защото изборът може да се окаже доста труден предвид останалите елементи от мъжкото облекло. Всичко е въпрос на личен избор дали ще предпочетете дюс риза, на райе или каре.

Комбинирайте смело цветовете, така както го правят жените по модните подиуми. След успешният подбор на подходяща за вас мъжка риза е ред да се установи точният размер. Тук идва ред на нашите консултанти в магазините, които ще ви помогнат в избора.

Вталени мъжки ризи на достъпни цени

Запомнете, че дължината на ръкавите трябва така да е подбрана, за да може края на маншета да  достигне до 1,2см – 1,3см под китката. Когато яката се закопчее трябва да можете да поставите пръста си между яката и шията без да ви стяга, в противен случай това не е вашият размер мъжка риза. Друг важен детайл е яката. Тя трябва да подхожда на лицето ви и дължината на врата. Вариантите са много, защото към всичко изброено до тук, трябва да включите подходяща вратовръзка.

Мъжки ризи за дома и офиса

Освен свежи и елегантни мъжки ризи съобразени с последните модни тенденции в магазините на фирма „Виконте ЕООД” ще намерите още мъжки костюми, униформено облекло, мъжко официално облекло за сватби и абитуриенски балове, луксозни обувки и др. За да следите всичко свързано с нашата дейност следвайте страницата ни във Facebook. Бъдете красиви и неустоими с нашите нови модни колекции мъжки облекла. Екипът на „Виконте ЕООД” ви пожелава приятно пазаруване при нас. Bookmark and Share

Web design - Globalgroup 2009