Бутонели за ризи

ФИЛТРИРАЙ+


16.90 лв 29.90 лв

Купете тук нови предложения бутонели в разнообразие от цветове като златно и сребърно! В каталога на Виконте ще откриете модели с фигури, част от които са котви, автомобили чак до нивелири. Този вид бутонели са особено подходящи за подарък и идват в лукзона кутия.

В допълнение към тях ще откриете и копчета за ръкавели за мъже с по-изчистен дизайн, които можете да носите с официални ризи и костюми. Част от тях можете да взете и в комплект със стилна игла за вратовръзка за да завършите официалната си визия.

Страница: 1 2 3
Страница: 1 2 3

Бутонели за ризи страница 1

Мъжки бутонели за риза в различни варианти, изработени с внимание към детайла. Съвременен вариант с исторически оттенък или с други думи казано мъжки аксесоар издаващ стил и увереност от притежателя им.

Виконте предлага още луксозни ръкавели с лого на известни брандове. Ако искате да бъдете забелязани, това е правилният подход. Стилни копчета за ръкавели в комбинация с луксозна риза от нашите колекции в сайта е правилният път за вашата стилна визия.

Предлагаме още бутонели за сватба или друг официален повод, на който ще изглеждате ослепително. В онлайн магазина ни има също изискани сребристи бутонели с голям камък, комплект бутонели с игла за вратовръзка опаковани в луксозна опаковка. Това е финалният щрих за вашата ослепителна визия от нашата колекция мъжки бутонели и луксозни копчета за ръкавели.

20080616111601 / 16.06.2008 г.