Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Луксозни бутонели фотоапарати VK6
Бутонели фотоапарати VK61
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозни бутонели фотоапарати VK6

2002210015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Луксозни бутонели фотоапарати VK6, оригинална идея и много добра изработка. Част от премиум серията подаръчни бутонели на Vikonte. Да се пресъздаде такъв аксесоар с подобна форма си е цяло изкуство. Има нещо предизвикателно и символично в тези бутонели. Може да се поставят на ръкавите на мъжките ризи в различни цветове и десени. Подходящи са за подарък на хора, които са любопитни към всичко и към всеки, фотографи по природа и авантюристичен дух.

Умаленото 100%-тово копие на лентов фотоапарат има и сантиментална стойност. Този аксесоар няма да излезе скоро от мода, защото пресъздава битието на хората, както в миналото, така и в близкото бъдеще. Подобни оригинални модели имаме с изображения на гранати и долари. Ако искате да съчетаете всички аксесоари по правилният начин, съветът ни е да със сребриста игла за вратовръзки и черен колан с плочка.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно