Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза евро VK7
Бутонели за риза евро VK71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза евро VK7

2002210011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза евро VK7, много оригинални с изящна визия. Първокласен аксесоар от последната ни селекция. Имаме подобни с доларов знак, в зависимост на коя валута сте фенове. Изработката е изключително качествена от метал, с лъскаво покритие, което няма да потъмнее след време. На практика може да се каже, че са вечни. Може да се закопчават за ръкавите на всякакъв цвят мъжки ризи стига да са пригодени за целта.

Ако търсите чифт за вас или подарък за приятел, това е верния избор. Поставянето им е лесно и безпроблемно, като вероятността да ги загубите е нулева. Може да ви ги доставим с оригиналната им опаковка на посочения от вас адрес. Като цяло бутонелите не се виждат от пръв поглед, но познавачите на висшата мода ще забележат всичко до най-малката подробност. Правилната комбинация с останалите аксесоари е с бяла риза и сребриста игла за вратовръзки.  Бъдете стилни и взискателни към себе си и успехите ви няма да закъснеят. 

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.