Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза NMN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза NMN1

1910100054

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза NMN1, първокласен модел подходящ за официални ризи. Обърнете внимание на детайлите в изработката. Квадратната форма е разделена на два правилни триъгълника, всеки от които има свой стил орнаментика. Много добро съчетание между черната плочка вградена в сребристата метална основа. По правило такъв тип аксесоари не е необходимо да се съчетават с останалото облекло. Лесно се закрепват за маншета на ръкавите, на които трябва да има два отвора. Бутонелите, които предлагаме са подходящи за подарък, който ще ви доставим в луксозна кутия.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.