Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза NMN2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза NMN2

1910100053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза NMN2, изящни аксесоари от последната ни колекция. Изключително търсени са заради белият скъпоценен камък, който е добре закрепен за сребърната, метална плочка. Това истинско бижу ще краси вашата риза и при всяко движение ще блести в очите на присъстващите.

Няма как да Не се забележи от нежния пол, дори ако дискретно се скрива от ръкава на сакото. Може да се поставят само на официални събития или поводи, без значение на цвета риза, защото така го изисква етикета. Още една свежа идея за великолепен подарък към любим приятел или съпруг.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.