Бутонели за риза NMN2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Бутонели за риза NMN2

1910100053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноБутонели за риза NMN2, изящни аксесоари от последната ни колекция. Изключително търсени са заради белият скъпоценен камък, който е добре закрепен за сребърната, метална плочка. Това истинско бижу ще краси вашата риза и при всяко движение ще блести в очите на присъстващите.

Няма как да Не се забележи от нежния пол, дори ако дискретно се скрива от ръкава на сакото. Може да се поставят само на официални събития или поводи, без значение на цвета риза, защото така го изисква етикета. Още една свежа идея за великолепен подарък към любим приятел или съпруг.

 

Състав: 100% метал

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.