Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза NMN2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза NMN2

1910100053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза NMN2, изящни аксесоари от последната ни колекция. Изключително търсени са заради белият скъпоценен камък, който е добре закрепен за сребърната, метална плочка. Това истинско бижу ще краси вашата риза и при всяко движение ще блести в очите на присъстващите.

Няма как да Не се забележи от нежния пол, дори ако дискретно се скрива от ръкава на сакото. Може да се поставят само на официални събития или поводи, без значение на цвета риза, защото така го изисква етикета. Още една свежа идея за великолепен подарък към любим приятел или съпруг.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.