Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза сребристи VE1
Бутонели за риза сребристи VE11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза сребристи VE1

1902280071

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза сребристи VE1, финален щрих във вашата визия. Основата им е от метал, а в средата има умело вградена дървена плочка. Поставят се лесно към ръкавите на официалната риза, с която ще бъдете облечени на вашия специален ден. Незаменим аксесоар  за успешните господа, който лесно се забелязва от противоположния пол. Макар и малки по размер бутонелите играят важна роля във възприемането на интелигентния мъж като цяло.

Копчетата за ръкавели показват лукса в облеклото в целия му блясък. Само за информация искаме да напомним, че правилния начин за поставяне на бутонелите е към ризи с френско закопчаване на ръкавите. Това разбира се не пречи да се слагат и към всички останали модели ризи, които може да разгледате в нашия онлайн магазин. Подходящи са за подарък.

 

  • Състав: метал + дърво

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.