Начало Продукти Количка Профил

Бутонели за риза сребристи VE2
Бутонели за риза сребристи VE21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза сребристи VE2

1902280072

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза сребристи VE2 за мъжете, които ценят качествените аксесоари. Специално за вас сме подбрали един наистина стилен комплект, с който ще впечатлите вашата половинка. Поставят се лесно на мястото на копчето, а от страната на илика се пробива отвор. Приемете ролята на бутонелите като едно истинско украшение към официалната риза.

Придържайте се към класическия стил на обличане, в който основно участие влиза точно това наше предложение. Красивия завършек е кристална синя плочка, умело закрепена отгоре. Днес може смело да заявим, че бутонелите са синоним на стил и класа, придават изтънченост на вашето бизнес облекло. Подходящи са за подарък, който можем да доставим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: метал + украшение

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •