Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза сребристи VE2
Бутонели за риза сребристи VE21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза сребристи VE2

1902280072

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза сребристи VE2 за мъжете, които ценят качествените аксесоари. Специално за вас сме подбрали един наистина стилен комплект, с който ще впечатлите вашата половинка. Поставят се лесно на мястото на копчето, а от страната на илика се пробива отвор. Приемете ролята на бутонелите като едно истинско украшение към официалната риза.

Придържайте се към класическия стил на обличане, в който основно участие влиза точно това наше предложение. Красивия завършек е кристална синя плочка, умело закрепена отгоре. Днес може смело да заявим, че бутонелите са синоним на стил и класа, придават изтънченост на вашето бизнес облекло. Подходящи са за подарък, който можем да доставим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: метал + украшение

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.