Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза на сребристи квадрати VK1
Бутонели за риза VK11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза на сребристи квадрати VK1

1910250069

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза на сребристи квадрати VK1, красив и изящен модел за специални поводи. Много изискан аксесоар от последната ни колекция.  Фина изработка до последния детайл. Специално внимание е обърнато на черната плочка по средата, която е с правоъгълна форма, по която са центрирани останалите линии.

Самата комбинация между сребърната основа и лъскавото черно е много добра и би стояла перфектно на всякакъв цвят официални ризи. Бутонелите със сигурност ще се забележат, дори ако носите сако. Лесно се слагат върху ръкава, защото е предвидено да има два отвора на маншета. Удобни са за носене и няма да притесняват ръката. Подходящи са за изискан подарък, който ще бъде поднесен в луксозна кутия.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно