Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза VK2
Бутонели за риза VK21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза на оранжеви клетки VK2

1910250070

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза на оранжеви клетки VK2, страхотен и изящен модел само за празнични събития. Квадратната форма е съставена от черна метална основа, върху която е вложена прозрачна плочка. Обърнете внимание на фините златни нишки по повърхността, обгръщащи черния елемент, който се врязва в тях. Истинско произведение на изкуството или класика в жанра.

Закопчаването върху ръкава е сигурно и няма вероятност да ги изгубите. Един от най-търсените аксесоари през последния сезон. Откроява се ефектно на фона на ризата, независимо от нейния цвят. Подходящ за подарък, с който ще изненадате любимия мъж.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно