Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза VK3
Бутонели за риза VK31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза VK3

1910250067

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза VK3, сребърни с черна квадратна плочка. Луксозна изработка, истинско бижу поставено на ръкавите ви. Лесно се поставят и трудно може да ги изгубите, защото начина на закопчаване е универсален за такъв вид аксесоари. Много добре се открояват на всякакъв цвят официални ризи, защото среброто е лъскаво и блести на всякаква светлина.

Вградената плочка засилва ефекта и прави този модел истинско произведение на изкуството. Бутонелите вървят в комплект с луксозната опаковка и са подходящи за изискан подарък. Надяваме се тази идея да ви допадне и да зарадвате любим човек с нея.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.