Бутонели за риза VK3
Бутонели за риза VK31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза VK3

1910250067

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноБутонели за риза VK3, сребърни с черна квадратна плочка. Луксозна изработка, истинско бижу поставено на ръкавите ви. Лесно се поставят и трудно може да ги изгубите, защото начина на закопчаване е универсален за такъв вид аксесоари. Много добре се открояват на всякакъв цвят официални ризи, защото среброто е лъскаво и блести на всякаква светлина.

Вградената плочка засилва ефекта и прави този модел истинско произведение на изкуството. Бутонелите вървят в комплект с луксозната опаковка и са подходящи за изискан подарък. Надяваме се тази идея да ви допадне и да зарадвате любим човек с нея.

 

Състав: 100% метал

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.