Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Бутонели за риза VK4
Бутонели за риза VK41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза VK4

1910250066

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза VK4, метални с овална форма. Много добра изработка и удобно закопчаване върху ръкавите. Забелязват се отдалече на фона на ризата, независимо от нейния цвят. Финален щрих върху изисканата визия на всеки мъж.

Подходящи за носене само на специални поводи и събития. Изключително красив аксесоар подходящ за подарък към любимия за вас човек.  Предпочита се от бизнесмени и предприемачи, които посещават често високопоставени приеми и празници. Този модел бутонели няма да излязат скоро от мода и поради тази причина заслужават мястото си във вашия гардероб.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно