Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза VK5
Бутонели за риза VK51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза VK5

1910250071

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза VK5, подходящ модел за специални събития. Макар и с малки размери, те се забелязват на фона на ризата. Изработката им е много качествена, съчетание между сребро и черна подложка, върху която са изографисани геометрични фигури. Според запознати в бранша на такъв тип аксесоари, бутонелите показват зрялост и изискан вкус.

Лесно се закопчават за маншета на ръкавите и няма вероятност да се изгубят. Идеално допълнение към вашия тоалет, заедно с вратовръзката и щипката към нея. Всичко това може да намерите в нашия онлайн магазин, прекрасни идеи за подарък към любимият за вас човек.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.