Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза VK6
Бутонели за риза VK61
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели златисти с дребни камъни VK6

1910250065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели златисти с дребни камъни VK6, златисти, украсени с малки камъчета. Елегантни аксесоари за риза, отличаващи се с правоъгълна форма и дискретно проблясващи кръгли кристали. Великолепна идея за подарък към съпруг или приятел, който ще ви бъде доставен в луксозна опаковка. Лесно се поставят за маншета на официалната ви риза и няма опасност да се изгубят.

Предпочитат го бизнесмени и интелектуалци за своите официални дрехи.  Забелязват се много добре, дори и да сте със сако на официални събития и празници. Най-търсените артикул за последните няколко сезона, няма да излезе скоро от мода и заслужава мястото си във вашите украшения.

 

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.