Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бутонели за риза златисти с камъни VK7
Бутонели за риза VK71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бутонели за риза златисти с камъни VK7

1910250064

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бутонели за риза златисти с камъни VK7, елегантно бижу за изискани мъже. Лесно се слагат и махат от официалната риза, на която трябва да има специални прорези. Изработката е много фина и качествена. На квадратната, златиста подложка са поставени няколко кръгли, скъпоценни камъчета, които образуват дъга. Един от най-търсените аксесоари за бизнесмени и хора държащи на перфектната си визия.

Ако се чудите понякога какво да изненадате вашия любим, ето един страхотен повод за подарък. Предлагаме също към тях луксозна опаковка и доставка до посочения от вас адрес. Златото и елементите към него няма да излязат скоро от мода, следователно това наше предложение заслужава мястото си в шкафчето с украшения.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно