Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Копчета за ръкавели долари VK4
Копчета за ръкавели долари VK41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Копчета за ръкавели долари VK4

2002210014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Копчета за ръкавели долари VK4, красив и стилен аксесоар от нашата последна селекция. Изработени са от неръждаема стомана, обвити в лъскаво покритие. Ако търсите чифт за подарък или за себе си, сте попаднали на правилното място. Копчетата за ръкавели са подходящи за всякакъв цвят мъжки ризи, защото на практика са универсални.

Лесно се поставят и няма опасност да ги изгубите. Ако разгледате останалите артикули от тази категория ще усетите голямото разнообразие от аксесоари за предстоящите празници. Доларовият знак винаги има стойност, дори когато е ръката ви. Надяваме се да ви донесе финансови успехи във всяко ваше начинание.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно