Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Копчета за ръкавели гранати VK5
Копчета за ръкавели гранати VK51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Копчета за ръкавели гранати лукс VK5

2002210016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Копчета за ръкавели гранати лукс VK5 са поредното атрактивно предложение от серията подаръчни бутонели Vikonte. На пръв поглед нестандартна идея, но според нас много оригинална. Веднъж поставени на ръкавите на мъжката риза, ръкавелите могат да говорят много. Изработката е много качествена и подробна, доближаваща се почти на 100% от оригинала, но в умален размер.

Металът е със защитно покритие, лесно се поставя и няма опасност да ги изгубите. Удоволствие е да видите мъж с такъв аксесоар, защото асоциациите за него ще са доста интересни, особено от женската половина на човечеството. Отделно от всичко това е много добра идея за подарък , който ще ви доставим в луксозна опаковка.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно