Копчета за ръкавели гранати VK5
Копчета за ръкавели гранати VK51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Копчета за ръкавели гранати VK5

2002210016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноКопчета за ръкавели гранати VK5, интересен модел от гледна точка на визията. На пръв поглед нестандартна идея, но според нас много оригинална. Веднъж поставени на ръкавите на мъжката риза, ръкавелите могат да говорят много. Изработката е много качествена и подробна, доближаваща се почти на 100% от оригинала, но в умален размер.

Металът е със защитно покритие, лесно се поставя и няма опасност да ги изгубите. Удоволствие е да видите мъж с такъв аксесоар, защото асоциациите за него ще са доста интересни, особено от женската половина на човечеството. Отделно от всичко това е много добра идея за подарък , който ще ви доставим в луксозна опаковка.

 

Състав: 100% метал

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.