Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Копчета за ръкавели с карти VK7
Копчета за ръкавели с карти VK71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Копчета за ръкавели с карти лукс VK7

2002210009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Копчета за ръкавели с карти лукс VK7, прекрасно решение за хазартният тип мъже. Много оригинална визия от разгърнати карти, умело изработени до най-малката подробност. Пресъздадени са най-важните карти от най-силният цвят. Металното покритие е със много високо качество без опасност да потъмнее след време. Закопчаването им към ръкавите е лесно, стига да са пригодени за това илиците.

Веднъж поставени там , няма опасност да паднат и да се изгубят. Тъй като са поставени в луксозна кутия, това означава, че може да се използват като идея за подарък за ваш приятел или роднина. Комбинирането с черен колан със сребриста плочка и бяла риза е най-доброто решение за вас. Възползвайте се от нашият съвет.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.