Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Игла за вратовръзка червено със сребърно VK2
Игла за вратовръзка червено със сребърно VK21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Игла за вратовръзка червено със сребърно VK2

2002190216

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Игла за вратовръзка червено със сребърно VK2, изящен аксесоар с интересно дизайнерско решение. Устойчив на надраскване, ако се използва по правилното му предназначение. Стои добре както на светли, полиестерни вратовръзки, така и на тъмни памучни такива. Сребърните елементи се открояват перфектно на червеното фоново покритие.

Закопчаването е с помощта на здрава пружина, на нивото малко под гърдите между третото и четвъртото копче. Това е най-търсеният ни артикул от тази серия, защото прилича на истинско бижу. Според някои специалисти в бранша дори може да се оприличи, като произведение на изкуството, което ще стои добре на всяка вратовръзка. Тази игла е подходяща за подарък, който се опакова с луксозна кутия. 

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.