Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Игла за вратовръзка NMN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Игла за вратовръзка златиста NMN1

1910100057

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Игла за вратовръзка NMN1, ефектен аксесоар за един изискан начин да изразите себе си.  С нея ще изглеждате адски добре като от корица на модно списание. Придържа горната част на вратовръзката, като я подчертава по най-добрия начин.

Това е т.нар. игла за вратовръзка тип фиба, с която при по-голямо въображение може дори да ви послужи за отваряне на ключалки или просто да излезете от някаква ситуация с цел да печелите време докато я регулирате. Много добър избор за подарък за любим приятел или съпруг, с който надяваме се ще изненадате приятно. Само истинските ценители на такъв вид аксесоари ще усетят преимуществата и.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.