Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Игла за вратовръзка NMN2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Игла за вратовръзка NMN2

1910100058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Игла за вратовръзка NMN2, елегантен метален аксесоар, с който ще завършите цялостната визия на вашето официално облекло. Функционална и надеждна, ще предпази от изцапване вратовръзката, дори ако сте на масата и вечеряте. Представителна е във всяко отношение, удобна за поставяне, без да ограничава движенията ви и освен това ще ви накара да изглеждате прекрасно на всяко светско събитие.

Иглата за вратовръзка се приплъзва по цялата дължина, като се прикрепва за ризата, там където са копчетата. Подходяща е за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия. По този начин ще зарадвате любим приятел.

 

 

Състав: 100 метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.