Начало Продукти Количка Профил

Игла за вратовръзка NMN3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Игла за вратовръзка сребриста NMN3

1910100055

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Игла за вратовръзка сребриста NMN3, сребриста на ситни чертички. Откроява се на всякакъв цвят ризи и доставя истинска радост за окото. Защипва надеждно вратовръзката към ризата и не позволява свободно да се движи. Самото регулиране става в зависимост от начина на поставяне, а именно колко е изпъната вратовръзката между иглата и възела.

Това разбира се не ограничава вашите движения, дори напротив. Дава ви сигурност и комфорт, дори ако се намирате на масата и вечеряте в празнична атмосфера. Такъв тип аксесоари са подходящи за подарък, който с радост ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

Състав: 100% метал

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •