Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Игла за вратовръзка NMN4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Игла за вратовръзка с изчистени линии NMN4

1910100056

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Игла за вратовръзка с изчистени линии NMN4,  изключително ефектен модел от последната ни колекция. Един от най-търсените аксесоари в магазини Виконте Русе. Подходяща е за мъже, които държат на външния си вид и практичност. Формата и представлява лека извивка, която ще се откроява предимно на светли ризи.

Лесно се прикрепя на ривера между копчетата и по никакъв начин няма да ограничава движенията ви. При избора на игли за вратовръзки е добре да знаете, че дължината им трябва да е 60-80% от ширината на вратовръзката. Поставя се между третото и четвъртото копче отгоре надолу с цел да не се скрие от сакото когато е закопчано. Интересна идея за подарък към любим човек, който ще ви приготвим в подходяща опаковка.

 

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.