Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка игла черно със златна ивица VK1
Мъжка игла черно със златна ивица VK11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка игла черно със златна ивица VK1

2002190212

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка игла черно със златна ивица VK1, прекрасен аксесоар за стилно мъжко присъствие. Ако искате да изглеждате като на корицата на модно списание, придържайте се към подобен тип артикули. Те вдигат нивото ви на излъчване и придържат вратовръзките плътно за мъжката риза. Вгледайте се в лъскавите метални ивици, които контрастират на черният матов цвят.

Получава се истинско бижу върху вратовръзката, което няма как да не бъде забелязано, особено от нежния пол. Съчетанието на цветове, както и избор на материи е голямо, стига да имате необходимото време да разгледате нашия онлайн магазин Виконте Русе. Тази мъжка игла, която върви с луксозна опаковка, може да ви послужи като идея за подарък. Възползвайте се от случая да зарадвате любим човек с нея.

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно