Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Щипка за вратовръзка червена със сребърни квадрати
Щипка за вратовръзка червена със сребърни квадрати
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Щипка за вратовръзка червена със сребърни квадрати

2002190213

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Щипка за вратовръзка червена със сребърни квадрати, изглежда много добре на всеки цвят вратовръзки. Притежава характерната орнаментика с две бляскави метални ленти на яркия червен фон. Почиства се лесно без усилие и не потъмнява след време. Пружината е здрава и надеждна, която трябва да помогне на щипката да се прикрепи на правилното място. Размерът е 55 мм, което ни подсказва, че е подходяща за по-широки вратовръзки.

 Хубаво е всички аксесоари да си подхождат. Точно по тази причина, нашият съвет е да направите правилният избор, а именно сребристи бутонели и червена вратовръзка. Много изискан аксесоар, подходящ за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия. Зарадвайте близкият за вас човек с повод или без повод.  

 

Състав: 100% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.