Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кърпичка за сако тюркоаз VLN24
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кърпичка за сако тюркоаз VLN24

2206100332

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кърпичка за сако тюркоаз VLN24, финалния щрих за всяко празнично облекло. Изработката е много качествена и фина от 100% полиестерна материя. Едно от най-големите предимства на този аксесоар е, че гладкия десен е удобен за сгъване по няколко варианта. Ще стои перфектно във  всеки джоб на костюм.

Състав: 100% полиестер
– Дизайн изчистен
– цвят тюркоаз
– материя тънка

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.