Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Ключодържател Ауди ML1
Ключодържател Ауди ML13
Ключодържател Ауди ML11
Ключодържател Ауди ML12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Ключодържател Ауди ML1

2005260014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Ключодържател Ауди ML1, изискан аксесоар подходящ за подарък на приятел, който притежава такава марка кола. Изработен е от 100% естествена кожа, като особеното тук е позицията на ключа. Това е нов модел, при който ключа се прибира в импровизирания джоб и се затваря с метален цип. Много ефектно предложение, което се надяваме да ви допадне. Дори не е необходимо да имате Ауди за да си го купите. Тъй като ключодържателят е много практичен, по него може да си изберете автомобила. Разбира се в рамките на шегата, както е в случая: първо си избирате копчето и после си купувате ризата.

Има и още едно предимство, и това е закопчаващият механизъм - тип карабинер. Изработката е изключително качествена и стилна, особено що се касае емблемата на АУДИ. Ако разгледате внимателно снимките ще видите, че имаме два варианта на този ключодържател.  Когато правите поръчката, моля опишете кой вариант предпочитате да ви опаковаме. Относно комбинацията с останалите аксесоари, то черен кожен портфейл би свършил много добра работа за цялостния ви дрескод. Ако разгледате подробно нашият онлайн магазин ще намерите ключодържатели на най-известните марки автомобили.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.