Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Ключодържател BMW ML3
Ключодържател BMW ML33
Ключодържател BMW ML31
Ключодържател BMW ML32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Ключодържател BMW ML3

b005260014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Ключодържател BMW ML3, стилен завършек на вашата визия, дори да не притежавате такава марка кола. Това в никакъв случай не пречи да направите изненада на ваш приятел, който е фен на марката BMW. Надяваме се той да бъде оценен по достойнство, защото изработката е изцяло от естествена кожа и качествени метални допълнения. Ключът на колата се прибира много лесно в специално изработеното джобче и се затваря с метален цип.

Към тялото на ключодържателя е стабилно прикрепен придържащ механизъм от типа карабинери, но в луксозно изпълнение. Естествено на преден план се откроява логото на BMW, което не подлежи на коментар. И един съвет от нас. Много добре може да комбинирате този аксесоар с мъжки портфейли и колани от същия цвят, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.