Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Ключодържател фолксваген ML4
Ключодържател фолксваген ML41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Ключодържател фолксваген ML4

1907190022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Ключодържател фолксваген ML4, прекрасен аксесоар за стилно излъчване. Тази марка коли е една от най-разпространените в Европа и очаквано интереса към нея да е най-голям. Подобен артикул може само да подсили вашето добро представяне пред непознати, тъй като е в луксозно изпълнение. Следователно може да претендирате, че притежавате един от новите модели фолксваген, което разбира се не е задължително.

Изработката е изключително качествена от 100% естествена кожа, с метален цип, който затваря малкото джобче, в което стои ключа. Помислено е за всичко, защото към тялото на ключодържателя е свързан механизъм за придържане, наподобяващ карабинер. Такъв тип аксесоари се комбинират с други такива, като например мъжки портфейли и колани от същата материя и цвят. Още една сполучлива идея за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

Състав: 100% естветсвена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.