Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Ключодържател Мерцедес ML2
Ключодържател Мерцедес ML23
Ключодържател Мерцедес ML21
Ключодържател Мерцедес ML22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Ключодържател Мерцедес ML2

a005260014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Ключодържател Мерцедес ML2, луксозен модел от последната ни селекция. Предназначен е за хора, които държат да са стилни във всяко едно отношение. За тях дори и такъв вид аксесоари са важни и не биха пропуснали да се сдобият с един от тях. Както е известно марката Мерцедес е най-известната в света, а малцина притежават такава кола. Дори и да нямате, подобен ключодържател може да покачи вашето самочувствие.

Изработката му е изключително качествена от 100% естествена кожа. Ключът на колата влиза в специално изработеното джобче, което се затваря с метален цип. Няма как да го изгубите, защото закопчаването е с механизъм тип метален карабинер. Емблемата на Мерцедес също е метална и се откроява много добре. Ако искате да е съвършена вашата визия е добре да комбинирате този ключодържател с мъжки портфейл от същата материя и цвят. Ето още една страхотна идея за подарък към любим приятел, който ще опаковаме в красива кутия.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.