Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки чадър черен FRN458
Мъжки чадър черен FRN4581
Мъжки чадър черен FRN4582
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки чадър черен FRN458

1803110059

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки чадър черен FRN458, много стилен аксесоар от последната ни колекция. Точно този модел се използва от фирмите като корпоративен бизнес подарък. Причината е във фината изработка и красивата гладка дръжка. Механизмът на сгъване и разгъване е тристепенен, много сигурен и лесно използваем.  Ако не искате да изпробвате водоустойчивостта на вашето яке се снабдете с този мъжки чадър.

Няма да ви подведе, дори при силен вятър в комбинация с проливен дъжд. Полиестерната материя е водоустойчива, бързосъхнеща, здраво закрепена за основата на чадъра. В разгънато положение диаметъра му е 102 см., достатъчно да предпази двама човека при необходимост.  Ако разгледате внимателно нашия сайт ще откриете още много подобни аксесоари на достъпни цени.

 

Състав: 80% полиестер и 20% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.