Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки чадър черен VK1
Мъжки чадър черен VK11
Мъжки чадър черен VK12
Мъжки чадър черен VK13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки чадър черен VK1

1711170002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки чадър черен VK1, елегантен аксесоар за пътуване при дъждовно време независимо,  че сте облечени в подходящо яке. Нивото на водоустойчивост е голямо, заради качествения полиестерен плат, който е леко промазан. Лесно се отваря и затваря, заема малко пространство в сгънато състояние. Механизмът е здрав тристепенен, с яки метални спици, които са прикрепени здраво за плата.

Няма да ви подведе дори при силен вятър. Изключително лек с фина, чупеща дръжка, в която е вградено копчето за механизма. Освен всичко изброено дотук, мъжкия чадър има фенерче на дръжката си, може да се използва и при горещо време със силно слънце. Диаметърът в разгънато положение е 105 см., което е предпоставка да се скрият от дъжда двама души (вие и вашата половинка). Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

Състав: 90% полиестер и 10% метал

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.