Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки чадър черен VK2
Мъжки чадър черен VK21
Мъжки чадър черен VK22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки чадър черен VK2

1709120062

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки чадър черен VK2, здрав, луксозен за ежедневна употреба. Изключително качествено изделие от последната ни колекция. Класически модел в стандартен черен цвят, който ще ви е от помощ когато времето се развали. Полиестерната материя е водонепропусклива, добре закрепена към металните спици. Механизмът на сгъване и разгъване е автоматичен. Достатъчно е да натиснете копчето на кръглата дръжка и останалото само се получава.

Диаметърът при разгънато положение е 99см., достатъчно за да ви скрие важните части на тялото. Друго предимство е голямата устойчивост при вятър, който е най-големия враг на този вид аксесоари. Тогава трябва да разчитате изцяло на якето си. Този мъжки чадър може да послужи като идея за подарък, който ще ви доставим на посочения от вас адрес.

 

Състав: 90% полиестер и 10% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.