Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки чадър сив VK3
Мъжки чадър сив VK31
Мъжки чадър сив VK32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки чадър сив VK3

1801060021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки чадър сив VK3, качествен и здрав за предпазване от слънце и дъжд. Автоматично отваряне и затваряне, лесен за употреба. В разгънато положение диаметъра му е 95 см., достатъчно да запази тялото ви сухо. Точно този модел мъжете го купуват за пътуване, заради малкият размер при сгънато положение. Полиестерният плат е водоустойчив, добре закрепен за основата на чадъра.

Механизмът на сгъване е много здрав, заради качествените метални връзки на спиците. Това допълнително помага когато освен дъжд има и вятър. Дръжката е изработена в два цвята и е удобна за носене. Ако не искате да разчитате на якето да ви предпазва от лошите атмосферни условия, си вземете този модел чадър. Още повече, че може да ви послужи като идея за подарък. 

 

 

Състав: 90% полиестер и 10% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.