Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки чадър черен VK4
Мъжки чадър черен VK41
Мъжки чадър черен VK42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки чадър черен VK4

1803110058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки чадър черен VK4, малък, компактен за ежедневна употреба. Диаметърът при отворено положение е 93 см., полиестерната материя е водоустойчива и бързосъхнеща. Дръжката е сравнително малка, заоблена, лесно се захваща. Този модел е изключително малък и удобен за носене. Може да се сложи в джоба на вашето яке или мъжка чанта, без да ви пречи особено.

Металните елементи на механизма са много здрави и устойчиви, както на дъжд така и на вятър. Този модел подхожда на всякакъв вид облекло, което ще остане в добро състояние, дори при снежна виелица или проливен дъжд. Разполагаме с богат асортимент подобни чадъри, които могат да послужат като идея за подарък.

 

 

Състав: 80% полиестер и 20% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.