Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Черна чанта през рамо кожа и плат AI3
Черна чанта през рамо кожа и плат AI33
Черна чанта през рамо кожа и плат AI31
Черна чанта през рамо кожа и плат AI32
Черна чанта през рамо кожа и плат AI34
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна чанта през рамо кожа и плат AI3

2102100010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна чанта през рамо кожа и плат AI3, класически цвят за такъв вид аксесоар, с много достойнства. Обърнете внимание как се прикрепя презрамката към основата на чантата. Захващането е много сигурно, защото механизмът е тип карабинер. Освовата на чантата е изработена от здрав, промазан плат, като от лицевата страна има много компактно, вградено джобче, добре пришито със здрав конец.

Има лека декорация на капачето му. Отзадната (вътрешна страна) на този мъжки аксесоар има широк вътрешен джоб, защитен със сигурен цип. Вътрешността на чантата е снабдена с няколко дълбоки прегради, достатъчни да се съберат най-важните вещи документи, ключове, портфейл, които са ви необходими в ежедневието и на работа. Изработката на този модел е много добра и заслужава вашето внимание.


Размери: 18.5 см ширина, 22 см дължина


Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.