Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Черна чанта през рамо VK12
Черна чанта през рамо VK121
Черна чанта през рамо VK122
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна чанта през рамо VK12

2102100017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна чанта през рамо VK12, удобна и практична, за всичко най-необходимо през делничния и празничен ден. Всъщност това е малка раничка с два стъпаловидни външни джоба, защитени със здрави ципове. Пред тях има допълнителен широк отвор, в който може да сложите бележник или дори книга.

Във вътрешността на мъжката чанта има достатъчно място за най-важните вещи, необходими за вашето ежедневие. Изработката е много качествена, а материята еко кожа. Гладка и приятна при допир. Също интересно дизайнерско решение е кръглият капсулован отвор, пригоден специално за кабел на слушалки. Този продукт се търси най-много от хората, които искат всичко да им е под ръка.  


Размери: 20 см ширина, 30 см дължина

Състав: 100% еко кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.