Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна мъжка чанта с дизайн на дупки S1
Черна мъжка чанта с дизайн на дупки S11
Черна мъжка чанта с дизайн на дупки S12
Черна мъжка чанта с дизайн на дупки S13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна мъжка чанта с дизайн на дупки S1

2102100020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна мъжка чанта с дизайн на дупки S1, практична и удобна за използване за празник и делник. Сложете, документи, портфейл, ключове и други лични вещи, които ще са на сигурно място. Нестандартното в този модел е, че от двете външни страни има по един дълбок джоб без цип. Това предимство може да ви послужи като работна чанта, защото вещите, които ще сложите там се поставят  и вадят лесно.

Качеството на изработка е изключително. Основната материя е от еко кожа, гладка и приятна при докосване. Чантата се носи също през рамо, като важна особеност в случая е, че от едната страна презрамката е пришита към самата чанта, а другия край е върху метална катарама.


Размери: 19 см ширина, 23 см дължина


Състав: 100% еко кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.