Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна мъжка чанта през рамо ML993
Черна мъжка чанта през рамо ML9931
Черна мъжка чанта през рамо ML9932
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна мъжка чанта през рамо ML993

2005260013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна мъжка чанта през рамо ML993, изработена изцяло от еко кожа. Повърхността на материята е специално направена релефна, за да не се усеща разликата с естествената такава. Такъв тип мъжки аксесоари придават елегантен стайлинг и в същото време са изключително практични.

Какво представлява мъжката чанта през рамо

Създава удобство и сигурност, че всичко важно, което ви трябва като документи и пари е на едно място. Има два отсека, в които може да сложите вашият портфейл, документи и т.н. защитени със здрави метални ципове. Отстрани има още един помощен джоб пригоден за вещи по ваша преценка. Презрамката е изработена от текстилна материя и може да и се регулира дължината.

Ако искате да държите чантата в ръка, тогава използвайте късата дръжка, която е създадена от същата еко кожа. Този артикул може да ви послужи като идея за подарък на близък приятел, който ще ви опаковаме в луксозна кутия. 

 

  • Състав: 100% еко кожа
  • Ширина: 9 см
  • Височина: 25 см
  • Дължина:21 см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.