Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна мъжка кожена чанта AI1
Черна мъжка кожена чанта AI11
Черна мъжка кожена чанта AI12
Черна мъжка кожена чанта AI13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна мъжка кожена чанта AI1

2102100018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна мъжка кожена чанта AI1, красива и удобна за носене. Класическо изпълнение, поне що се отнася за вътрешните прегради. Там спокойно може да поставите личните си вещи, ключове, портмоне, смартфон и бележник. Всичко това е защитено със здрав външен цип. Външният дизайн е изчистен без излишни декорации.

Както повечето класически модели и тук присъства скрит външен джоб предпазен с метален цип. Качеството на мъжката чанта е много добро, защото е комбинация от изцяло естествена кожа и здрави конци. В допълнение може да напишем, че има опция да се носи през рамо, благодарение на широката презрамка.  Може да се използва целогодишно.


Размери: 17 см ширина, 22 см дължина

Състав: 100% еко кожа

 

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.