Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафява бизнес чанта с дръжка VK10
Кафява бизнес чанта с дръжка VK101
Кафява бизнес чанта с дръжка VK102
Кафява бизнес чанта с дръжка VK103
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафява бизнес чанта с дръжка VK10

2102100011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафява бизнес чанта с дръжка VK10, уникален дизайн и структура. Силната страна на този модел е външното излъчване. Снабден е с две стъпаловидни, външни прегради, затворени с цип и една противоположна такава. Кожата е естествена , релефна, приятна при допир. Има голяма износоустойчивост, което е добър атестат за високо качество на изработка.

Вътрешната част на бизнес чантата е със стандартни прегради, в които може да сложите документи, пари, ключове и портфейл. Моделът може да се носи през рамо, благодарение на здравите, метални халки върху, които е пришита широка кафява лента. Това наше предложение е подходящо за подарък.


Размери: 17 см ширина, 24 см дължина

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.