Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка чанта еко кожа 13152
Мъжка чанта еко кожа 131523
Мъжка чанта еко кожа 131521
Мъжка чанта еко кожа 131522
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта еко кожа 13152

1905030002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта еко кожа 13152, светлокафява на цвят практична за делник и празник. В нея може да сложите всичко необходимо за деня (документи, карти, пари и ключове). Подобен модел навлизат все по-често към мъжкия аутфит и е приложим към всякаква цветова комбинация дрехи.

Единствено трябва да обърнете внимание при избора на мъжки колан и обувки, които трябва да са в същия цветови нюанс. Дизайнът е семпъл с правоъгълна форма, кожата е гладка при допир без допълнителни щампи. Вътре има няколко прегради, разделени за да заемат максимално пространството. Всичко това се закопчава с ципове, които се скриват от капаче. Това наше предложение е подходящо за мъжки подарък. 

 

Размер:

Височина: 24см

Дължина: 20см

Ширина: 7 см

 

Състав: 100% еко кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.