Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка чанта еко кожа 7382
Мъжка чанта еко кожа 73821
Мъжка чанта еко кожа 73822
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта еко кожа 7382

1905030006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта еко кожа 7382, черен цвят голям размер. Много качествена изработка, със здрав плътен шев, съобразен с всички изисквания на такъв тип аксесоари. Удобна и практична за носене, като е помислено върху всеки детайл. Кожата е гладка и мека при допир и по нищо не отстъпва на естествената. Във вътрешността има достатъчно прегради с различни размери, в които може да сложите документи пари и важни лични вещи.

Чантата е снабдена с широка, текстилна дръжка, която се регулира лесно и ще стои стабилно на вашето рамо. Капачето отгоре скрива дискретно циповете и не позволява да се види какво носите всъщност. Подобен модел мъжки аксесоари лесно се комбинират с колани и обувки от същия цвят. Тях може да разгледате в нашия онлайн магазин. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

Размер:

Височина: 24см

Дължина: 20см

Ширина: 7 см

 

Състав: 100% еко кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.