Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка чанта еко кожа VK1136
Мъжка чанта еко кожа VK11361
Мъжка чанта еко кожа VK11362
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта еко кожа VK8

1912060006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта еко кожа VK8, надежден аксесоар за успели мъже. Прави впечатление леко заоблените форми от външната страна. Класически черният цвят може да контрастира на всякакво облекло, както и на аксесоари от същата материя в това число мъжки колани и обувки. Както е известно еко кожата по нищо не отстъпва на естествената такава. Изработката е много добра, а самата чанта е многофункционална.

В нея може да сложите документи, портмоне, мъжки принадлежности и всичко необходимо за делничен ден. Има достатъчен брой прегради, някои от които се затварят с ципове. Друго предимство на тази мъжка чанта е, че може да се използва целогодишно, истински аналог на женските чанти с уточнението, че са по-подредени. На противоположната страна има специално джобче покрито със здрав цип, което се явява резервен вариант за спешни нужди. Идеална възможност за подарък на любим човек, който ще ви доставим на посоченият от вас адрес в красива опаковка.

 

Размери:

Височина: 27см

Дължина: 22см

Ширина: 3см
 

Състав: 100% еко кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.