Мъжка чанта еко кожа VK7
Мъжка чанта еко кожа VK11381
Мъжка чанта еко кожа VK11382
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта еко кожа VK7

1912060005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта еко кожа VK7, класически аксесоар за зрели мъже. Практична и удобна за носене, в която ще намерите място за най-важните неща, които са ви нужни през активният делничен ден. Дизайнът е иновативен, като е помислено върху всеки детайл. Бъдете убедени, че вещите са на сигурно място зад плътните прегради затворени с цип.

Завършващият елемент на всичко това е капачето, което затваря изцяло мъжката чанта и предотвратява всякакви опити за достъп до нея, без вашето разрешение. Черният цвят е традиционен за такъв тип аксесоари, поради тази причина може лесно да се комбинира с същия цвят мъжки колани и обувки, които ще намерите в нашия сайт. Презрамката може да се регулира лесно, без да притеснява особено рамото ви. Това изделие е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в красива кутия.

 

Размер:

Височина: 22см

Дължина: 17см

Ширина: 2.5 см

 

Състав: 100% еко кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.