Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка чанта еко кожа 135
Мъжка чанта еко кожа 1351
Мъжка чанта еко кожа 1352
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта еко кожа 135

1901190001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта еко кожа 135, тъмнокафява подходяща за забързаното ежедневие. Перфектна във всяко отношение, допълваща цялостната визия на мъжа. Тук основният акцент е върху нейната функционалност. Моделът е снабден с достатъчно на брой прегради, в които може на практика да поставите всичко необходимо (документи, ключове и пари).

Дръжката е текстилна, лесно се регулира дължината, достатъчно е широка за да стои стабилно на вашето рамо. Изработката е много качествена, а материята мека и гладка. Това е бизнес чанта, която идеално подхожда на вашия силует. Лесно може да се комбинира с подобен цвят колани и обувки, които ще намерите в нашия сайт. Това изделие е подходящо за подарък, който с удоволствие ще опаковаме и доставим на посочения от вас адрес.

 

Размер:

Височина: 24см

Дължина: 20см

Ширина: 7 см

 

Състав: 100% еко кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.