Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка чанта естествена кожа 11346
Мъжка чанта естествена кожа 113461
Мъжка чанта естествена кожа 113462
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта естествена кожа 11346

1902200004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта естествена кожа 11346, класически черен цвят, среден размер. Изключително практична и удобна за носене от гладка при допир материя. Всички прегради са подредени така, че да се съберат вашите важни документи, ключове и пари в тях. Всичко това се закопчава отгоре с ципове, като завършващия елемент е капачето.

Няма излишни декорации, а дизайна е изчистен. Презрамката е текстилна от същия цвят, лесно се регулира и е достатъчно широка. Бъдете уверени в изборът си на подобен тип аксесоари и ги комбинирайте с подходящи мъжки колани и обувки, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Това предложение е подходящо за подарък.

 

Размер:

Височина: 24см

Дължина: 20см

Ширина: 7 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.