Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка чанта естествена кожа 888
Мъжка чанта естествена кожа 8881
Мъжка чанта естествена кожа 8882
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта естествена кожа 888

1905030001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта естествена кожа 888, черен класически цвят за една спретната и стройна мъжка визия. Това е т.нар. бизнес чанта с широк спектър на използване. Доста търсен аксесоар през последните два сезона от мъжете на средна възраст. Материята е мека и гъвкава, фина при допир с много добра износоустойчивост.

Дръжката е ситно изплетена от текстил, която лесно се регулира дължината на носене. Комбинацията с останалото облекло е лесно, заради черния цвят който е универсален. Единствено трябва да се съобразите с мъжкия колан и обувки. Там експерименти не могат да се правят. Тази чанта е много здрава, подходяща е за подарък , който ще ви приготвим в луксозна опаковка.

 

Размер:

Височина: 24см

Дължина: 20см

Ширина: 7 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.