Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка чанта естествена кожа MR1027
Мъжка чанта естествена кожа MR10271
Мъжка чанта естествена кожа MR10272
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта естествена кожа MR1027

1907190015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта естествена кожа MR1027, изцяло от естествена кожа. Много красив аксесоар от нашата последна колекция. Подходящ модел за заетите господа, които имат нужда да носят всичко важно със себе си. Има достатъчно прегради за всички документи, ключове и пари, които ще са на сигурно място в този многофункционален модел. Кожата е леко релефна, по краищата на която има тъмнокафяв кант.

Оригинален дизайн с пластмасови ципове от същия цвят, които гарантират неприкосновеността на съдържанието вътре. Презрамката е плътна и достатъчно широка за да стои удобно на мъжкото рамо. Ако искате да изглеждате делови на всяка работна среща е добре да комбинирате този аксесоар със същият цвят мъжки колани и разбира се луксозни обувки, които ще намерите в нашия онлайн магазин. Всичко това може да ви го приготвим в луксозна опаковка и да послужи за подарък към вашия любим приятел или съпруг.

 

 

Размер:

 

Височина: 23см

Дължина: 19см

Ширина: 7 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.