Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка чанта естествена кожа RM3
Мъжка чанта естествена кожа RM31
Мъжка чанта естествена кожа RM32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта естествена кожа RM3

1904100279

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта естествена кожа RM3, светлокафява за всекидневна употреба. Удобна и практична за носене, предназначена за господата, които искат да носят със себе си всичко важно свързано с тяхното ежедневие. Има достатъчно прегради за документи, ключове и разбира се пари в брой.

Кожата е релефна с елементи наподобяващи крокодилска кожа. Фина при допир с голяма износоустойчивост, няма да ви подведе при неблагоприятни климатични условия. Моделът е с капаче, което покрива циповете под него. Мъжката чанта добре би се комбинирала с подобен цвят и материя мъжки колан. Тези и още много аксесоари и дрехи може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Изделието е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

Размер:

Височина: 24см

Дължина: 20см

Ширина: 7 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.